Henkilökunta

Hammaslääkäri

Elena Hännikäinen

Erikoishammaslääkäri

Miia Ehrnrooth

Erikoishammaslääkäri

Anna-Maija Matela

Erikoishammaslääkäri

Ardita Shala

Suuhygienisti

Mavlouda Peiponen

Suuhygienisti

Paula Ruusinen

ELENA HÄNNIKÄINEN

HAMMASLÄÄKÄRI

MIIA
EHRNROOTH

ERIKOISHAMMASLÄÄKÄRI, SUU- JA LEUKAKIRURGIA

Kielitaito: suomi, englanti ja ruotsi

Olen tehnyt perushammaslääkärin töitä yli 20 vuotta. Suu- ja leukakirurgian erikoishammaslääkärinä olen toiminut 10 vuotta.  Olen työskennellyt Kanta-Hämeen keskussairaalassa ylihammaslääkärinä vuosina 2013-2019 ja nykyään toimin Helsingin- ja Uudenmaan yliopistosairaalassa vastuuerikoishammaslääkärinä. Väittelin vuonna 2005 Reumapotilaiden suu- ja leukanivelmuutoksista. 

Kiinnostuksen kohteeni ovat hampaiden poistot, implantit, suun limakalvosairaudet ja leukanivelvaivat.

ANNA-MAIJA MATELA

ERIKOISHAMMASLÄÄKÄRI, PARODONTOLOGIA

 

Kielitaito: suomi, englanti

Olen työskennellyt yksityisvastaanotoilla perushammaslääkärin työtä 20 vuotta. Helsingin Yliopistolla toimin osa-aikaisen kliinisenä opettajana v. 2017 – 2019. Kanta-Hämeen keskussairaalassa olen toiminut vuodesta 2016 lähtien osa-aikaisena sairaalahammaslääkärinä. Iensairauksien erikoishammaslääkäriksi valmistuin vuonna 2019.

Kiinnostuksen kohteet: iensairaudet, peri-implanttisairaudet, limakalvosairaudet ja protetiikka

 

ARDITA
SHALA

ERIKoisHAMMASLÄÄKÄRI (KARIOLOGIA JA ENDODONTIA)

I

MAVLOUDA
PEIPONEN

SUUHYGIENISTI

Kielitaito: suomi, venäjä, englanti, uzbekki, tadjiki

Suuhygienistinä olen ystävällinen ja helläkätinen. Tehtäviini kuuluu parodontologiset hoidot, hammaskiven ja bakteeripeitteiden poisto, iensairauksien  ehkäisy sekä ylläpitohoidot, omahoidon neuvonta ja opastus. Vastaanotollani hoituu myös esteettiset hammashoidot, jauhepuhdistukset, hampaiden valkaisut. Tarvittaessa on mahdollista saada kivunlievitys puudutuksella. Panostan yksilölliseen suun terveyden edistämiseen ja omahoidon ohjaukseen. Hoito tapahtuu asiakkaan tarpeita ja toiveita huomioiden. Hoidan mielelläni kaiken ikäisiä potilaita. Myös pelkopotilaat ovat lämpimästi tervetulleita.

PAULA
RUUSINEN

SUUHYGIENISTI

Kielitaito: suomi, ruotsi, englanti 

Valmistuin hammashoitajaksi v. 1979, suuhygienistiksi v. 1982 ja uusin suuhygienistin tutkinnon syventävän hoitotyön, hoitotieteen ja hallinnon osalta v.1992. Olen toiminut pääosin yksityisillä vastaanotoilla sekä opetustehtävissä. Ylläpidän ammattitaitoani kouluttautumalla säännöllisesti työni ohella. Olen saanut puudutuskoulutuksen, joten hammaskiven poisto on mahdollista saada puudutuksessa.